Dades personals

Mi foto
Llicenciada en Psicologia per la UIB i Professora d'EGB amb l'especialitat de Ciències i Matemàtiques. Màster en Psicologia Clínica per l'Institut Superior d'Estudis psicològics (ISEP) de Catalunya. Postgrau en Psicologia Infantil i Juvenil per L'Institut Maslow Catell (Biscaia). Terapeuta familiar sistèmica pel Centre Kine (Barna). Postgrau d'especialització en terapia breu i centrada en solucions pel Centre Kine (Barna) Actualment treballo en el Col.legi El Temple de Palma de Mallorca com a professora i orientadora d'ESO. També tinc un despatx privat on treballo com a psico-terapeuta clínica. Col.laboro com a psicòloga amb una ONG.

viernes, 10 de enero de 2014

Tests d'orientació professional

Per triar una professió o estudis necessites saber quines són les teves actituds i interesos, així la decisió final que prenguis s'adaptarà al que tu vols i sobre tot a les teves actituds (el que millor te va i el que millor saps fer), per tant les teves possbilitats d'èxit futures seran encertades.
Per saber les teves actituds a 4t d'ESO realitzaràs els següents tests:
- Tests d'intl·ligència general: RAVEN
- Test d'aptituds acadèmiques. TEA 3
- Test de personalitat. 16 PF
- Test d'interesos vocacionals. IPP-R

Aquí te deixo un enllaç de tests que pots realitzar pel teu compte i així sabràs les teves preferències en quan a estudis es refereix.
http://www.nl.gob.mx/?P=vocacionet_examen